Campingkort

2021 Kun 100,- kr

Campingkort, vi sælger det for kun 100,- kr.

Campingkort, eller Camping Key Europe, fungerer som identitetskort for dig og din husstand, så længe I bor på campingplads. Campingpasset kan desuden bruges til at identificere dig på campingpladser i Europa, og på visse udenlandske campingpladser kan du få rabat på overnatningen. Campingpasset gør også at det er nemt ved indskrivning. Navn, adresse er på magnetstrimmel. Det er da nemt.

Førhen var det et krav i DK fra de fleste campingpladser, at du kunne fremvise et campingpas. Sådan er det ikke længere. Det er op til den enkelte campingplads, om den vil forlange campingpas af sine gæster. Udlandske campingpladser kræver ofte campingpas.

Medlemmer af DCU får man automatisk tilsendt et CKE kort.

Som medlem af FDM kan du også få udstedt et CKE kort.

Camping:ID

Som medlem af DK-Camp, tager vi også imod Camping:ID.
De fleste danske campingpladser er medlem. For dig er det gratis at være medlem at DK-Camp og modtage et Camping:ID. Denne tjeneste giver dig samtidig gode rabatter på attraktioner og oplevelser.

Hent DK-Camps app på din smartphone og meld dig ind. Flere og flere campingpladser har efterhånden bookingsystemer, hvorpå du kan checke ind hurtigt og nemt med dit Camping:ID via appen.

Samtidig kan du i appen bl.a.:

  • Finde oplevelser og adgang til attraktioner med gode rabatter
  • Finde campingpladser og stellpladser, hvis du kommer i autocamper
  • Spille Bingo

Hyggelig atmosfære

“Vi gør en stor ære i, at vore gæster skal føle sig velkomne i en hyggelig og afslappet atmosfære”