Language - Sprache - Taal mandag, 11-12-2017 Print
Indhold
Pladsinfo
Øster Hurup Camping
Kystvejen 70
Øster Hurup
9560 Hadsund
Tlf +4598588051
Mail til pladsen
Åben: 08.04. - 24.09.
LON 10° 16‘ 23,1240'
LAT 56° 47‘ 59,3520'
Kort
Ruteplan
Elite Camp
Øster Hurup Havn
Naturen i Lille Vildmose

Omgivelser

15.07.2006_035.jpg

Øster Hurup Camping


Øster Hurup Camping ligger kun 150 m fra den rene og børnevenlige sandstrand, hvor der også er mulighed for at surfe eller fiske.

Bro.v.Novopl.1_(Large).jpg

Stranden


Stranden ved Øster Hurup er en af Østkystens bedste badestrande. På grund af den flade sandstrand er området særdeles børnevenlig. Stranden har gennem mange år været tildelt det blå flag, men vores kommune har ikke ønsket det, og vi har derfor vores badeflag. Så hunde er velkommen.


Øster Hurup by


Øster Hurup er en rigtig dansk ferie- og badeby. Her findes et stort udvalg af gode og hyggelige restauranter, barer samt gode indkøbsmuligheder.

__hurup_havn_fiskerb_de_(Large).jpg

Øster Hurup havn


Havnen summer af liv og aktiviteter. Stemningen og miljøet er bevaret, som i de gode gamle dage, da fiskeriet blomstrede.
På havnen findes både restaurant og fiskehandler
Arrangementer


I sommersæsonen er der kræmmermarked hver uge. Herudover afholdes en række arrangementer i løbet af sommeren. Se aktivitetakalenderen på www.oesterhurup.dk
Desuden er der et væld af aktivitetsmuligheder så som cykeludlejning, ridning, lystfiskeri, minigolf, tennisbaner, tropisk vandland, surfing, m.v

Havnø Mølle - møllen er stadig aktiv
Havnø Mølle - møllen er stadig aktiv

Omegnen


Naturen i området er meget varietet og der findes en række detaljeret beskrevne forslag til vandre-, cykel- og bilture f.eks. igennem Lille Vildmose, rundt om Mariager fjord eller en cykeltur ad en nedlagt jernbanestrækning Randers/Hadsund/Ålborg.


En tur til Rold skov med en vandretur i Rebild Bakker og et besøg i Thingbæk Kalkminer, er en god måde at tilbringe en eftermiddag på. Eller tag en sejltur med turskibet Svanen på Mariager fjord.

Museer i omegnen er der mange af bl.a. Als Hjemstavnsmuseum, Hadsund Egns Museum, Nordjysk, Saltmuseet, Cirkusmuseet og Vikingecenteret Fyrkat.


Godser og Herregårde er også en tur værd. Der er f.eks. Visborggård, hvor den hvide hest, som bar Christian X over grænsen ved genforeningen, ligger begravet. Herudover godserne Ravnborg, Wiffertsholm, Havnø.Udflugter


Fra Øster Hurup Camping er der en halv times kørsel til Aalborg, hvor der er mange hyggelige special butikker samt Tivoli, Zoo, Marine Museum, Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum m.m.
Djurs Sommerland og Fårup sommerland og Aquapark ligger begge inden for 1 til 1½ times kørsel fra Øster Hurup, hvor hele familien vil få masser af herlige oplevelser.  
Selv Skagen kan man nå på en dagstur.

Copyright ©  Øster Hurup Camping  2017  /  info@osterhurup.dk  /  +4598588051  
Links
Udsigtstårn i Lille Vildmose
Udsigtstårn i Lille Vildmose
Nattelivet i Øster Hurup
Nattelivet i Øster Hurup
Stranden ved Øster Hurup
Stranden ved Øster Hurup
En del af Elite Camp